sobota 12. července 2003

Návštěva na Bludném

Dne 16. listopadu jsem měl s Kalamity Jane cestu do Valašského Meziříčí, kde jsem ji zanechával svému osudu. Měl jsem asi 4 hodiny čas a tak jsem si vzpomněl že je na kopci Bludný u Vsetína Naďa Frýdek. Moc jsem se nerozhodoval. Zavolal jsem na její mobil a už jsem byl na cestě směr BLUDNÝ.
     Bohužel ten den foukal dost silný vítr a tak to na kopci vypadalo docela zajímavě. Uvítal mě tam Jarda Frýdek společně s Naďou. Dali jsme se do řeči a tak jsem zapomněl i vysílat, i když vzhledem k docela silnému rušení se to ani nedalo. za chvíli to tam pomalu vypadalo jako na nějakém malém CB srazu. Přijel tam ještě Eda Vsetín, Karel troják a další. A jak jsem se dozvěděl, tak den před tím tam byl Syčák Ostrava-Dubina a Staroch Ostrava-Zábřeh. Mimo to tam Syčák nadělal pár fotek a ty Vám samozřejmě dávám k nahlédnutí v sekci Galerie.
     Okolo jedenácté jsem se rozhodl, že již pojedu zpět do Valmezu (Valašského Meziříčí), aby náhodou Kalamity příliš dlouho nečekal pro případ že už bude mít vše vyřízené. Ale po cestě mi zazvonil mobil a hned mi bylo jasné že mám ještě dvě hodiny čas. Na Bludný to už nemělo cenu se vracet a tak jsem vyrazil k obci Malá Lhota. Ta se nachází na silnici mezi Valašským Meziříčím - Podlesí a Bystřičkou. Odhadovaná nadmořská výšky byla okolo 700m n.m. . Tam jsem si zavolal na Mirdu z Příbora a ozval se mi tam i Ježek Vsetín, kterého na kolečku normálně slyším jedničkovým rádiem nebo vůbec. No a okolo třinácté jsem to vše zabalil a pustil to z kopce přímo do Valmezu. Původně to měla být taková malá expedice, ale už předem zmiňované rušení to vše zkazilo tak to byla alespoň taková akce, koho najdeš s tím si promluv.
     Snad příště, ale jestli to bude ještě letos to je ve hvězdách.

Žádné komentáře:

Okomentovat