sobota 12. července 2003

Historie Ponocování v roce 1998

 Po novém roce, jsem posunul začátek na 21.30 hodin s tím, že konec zůstal beze změn. Taky došlo k omezení vysílacích dnů. První vysílací den byla neděle večer a poslední ve čtvrtek večer. Pro upřesnění vždy večer před pracovním dnem. ( Toto vysílací schéma vydrželo dodnes). Také jsem se snažil trochu zpestřit kolečko vtipy a kdoví čím ještě. Pomalu se začal angažovat ve spolupráci i Junior Studénka se sestrou Světluškou. Tím byli na světě další zástupci.
   Jednou, když jsem si vzal volno, tak Junior kvůli nedostatku "brejků" vyzýval poslouchající alespoň ke hře na letový provoz. O co se jednalo?? Junior ze svého pokoje "udělal" řídící věž letového provozu a vyzýval "brejky"-letadla k přistání na Mezinárodním letišti ve Studénce. Tento pokus se vydařil, neboť se v některých chvílích chystalo k "přistání" až několik letadel. Zábava to byla skvělá, měli jsme i dokonce "krizové" situace s pokaženými "letadly". Všichni se dobře pobavili i po tom co čas obvykle vyhrazený Kolečku vypršel. Tuto zábavu jsme několikrát zopakovali i s více "řídícími středisky", ale jak se Junior nechal slyšet poprvé to bylo nejlepší...
   Menší výpadky začaly okolo března, kdy jsem změnil QTH. Nějakou dobu trvalo než jsem namontoval anténu na střechu domu, kde jsem se nastěhoval. Myška to s ostatníma zvládla dobře. Během jara se čas opět posunul na 22. hodinu. Začátkem prázdnin začaly opět výpadky z důvodu dovolené a začátkem srpna jsem vysílání kolečka ponocování přerušil na neurčito z vážných osobních důvodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat