sobota 12. července 2003

Historie Ponocování 1999

Dne 6. září začalo opět vysílat kolečko Ponocování. Čas opět od 22 hodin do 23 hodiny. Bohužel z nehoršího možného QTH ve Studénce. Tentokrát ve složení: 1.vedoucí DJ Quick Studénka, 2.vedoucí Junior Studénka a v polovině září jsme vytvořili i funkci Externí spolupracovník, do které byl zvolen Jindra sever Kopřivnice.
   Koncem září odcestoval Junior do Brna na koleje a tak jsme na to zůstali s Jindrou, z kterého se stal zástupce, sami dva. Z kolečka Ponocování se také stalo i kolečko tzv. MURPHYHO ZÁKONŮ. Vznikla i nová znělka, kterou jsem nejprve namixoval opět ručně. Bohužel takových návštěv jako v předchozích letech jsme se nedočkali.
   DJ Quick Studénka
   Tady bych si dovolil uvést názor Juniora:
Myslím, že snížení počtu účastníků na Kolečku způsobili nejméně dva důvody. Tím prvním je všeobecné rušení a DXy, které často z kolečka s širokým záběrem dělají pouze lokální popovídání pro nejsilnější stanice. A druhý důvod je úpadek zájmů o CB, mnoho lidí nemá kvůli svým soukromým problémům náladu usednou večer ke staničce a popovídat si s kamarády, mnozí byli kvůli existenčním problémům nuceni vybavení dokonce prodat... Což je velká škoda pro všechny... Kolečko žije... !
   Junior Studénka

Žádné komentáře:

Okomentovat