sobota 12. července 2003

Historie Ponocování v roce 2000

 V tomto roce došlo k několika větším změnám, které se přímo na kolečku ponocování nevyskytly. Jednou z nich bylo to, že jsem si pořídil konečně počítač a posléze i internet.
   Bylo mi ihned jasné, že toho musím využít na kolečku, jen jsem neměl kromě microsofťáckého exelu k dispozici nic závratného. Po rozhození sítí na pásmu se mi ozval Franta hokej z Frýdku, že na jeho kolečku Cestička okolo Frýdku používá nějaký software pro CB. Byl to v podstatě software pro databázi volaček, která se dala použít na kolečko. Po zkušebním měsíčním provozu jsem začal zapisovat veškerou účast do počítače (květen).
   Někdy koncem jara vznikl nápad s internetovými stránkami našeho kolečka a tak jsme se s Juniorem postupně domlouvali co s tím, až vzniklo to co teď postupně sledujete. A tak někdy k podzimku (datum už si nepamatuji) jsme poprvé zveřejnili adresu našich WEB stránek.
   Samozřejmě jak běžel čas tak, jsme nějakým způsobem tyto stránky měnili do podoby, která se doufám povedla. S tímto časem jsem zjišťoval, že software, který používám je nedostačující a tak jsem se začal poohlížet po nějakém dalším a lepším. Podařilo se nám (tedy Juniorovi) sehnat Lojzu Albrechtičky, který nám byl ochoten něco zpitvořit a tak vznikl program určený výhradně pro potřeby kolečka ponocování.

Žádné komentáře:

Okomentovat