sobota 12. července 2003

Historie Ponocování v roce 2001

Tato historije již byla psána průběžně na stránky takže tam napsán o i datum vzniku určité informace.

4. listopadu - Takže jsme v zimním čase, což je pro vysílání kolečka pozitivní, neb se nám tím pádem rušení oddálilo o hodinu a pásmo teď bývá zarušeno jen výjimečně. Taky jsem si konečně udělal trochu času na stránky a tak zde přibylo pár fotek a taky hlavně aktualizace účasti!!!
11. října - V pondělí 1. října pokračuje uklidňování CB pásma, ale dokonce jsme zaznamenali rekordní účast od opětovného vysílání (tj. od 6. září 1999) a to až 32 účastníků i přes pozdní noční hodinu. Doufám, že na nás nezapomenete a že se budete i nadále ozývat.
27. září - Vypadá to, že se nám konečně pásmo CB začíná uklidňovat a kolečko se nyní provozuje daleko lépe než o prázdninách. Zatím stoupá i počet účastníků na kanále tak doufám, že to vydrží a že se ozvou všichni co budou chtít.
11. července - Mám po dovolené a času málo, takže se trochu zdržujou informace o účasti, ale snažím se na nich pracovat tak snad již brzy. 18. června - rušení je tady pořád, a já jsem změnil vysílací QTH na daleko lepší. Doufám, že se to projeví i na zvýšené účasti a to i přes ono zmiňované (vz)rušení?!?!?!
27. května - tentokrát už týden řádí šílené rušení, takže toho moc slyšet není a doufáme že se to již brzy zlepší. Jinak potom nevím, nevím.
22. dubna - začíná být pozitivní účast na kolečku. Průměrná účast stoupá úspěšně na průměr okolo 20 denně. To nás samozřejmě těší a doufáme že nám zachováte přízeň. V tomto roce se budeme dále věnovat kolečku a hlavně i jeho stránkám.

Žádné komentáře:

Okomentovat